Over TwinPharma

Gert van Alewijk en Bauke Buwalda hebben in 2006 de krachten gebundeld in TwinPharma. Vanaf het begin van de jaren ’90 zijn we werkzaam in de farmaceutische branche, met ervaring op zowel marketing, sales, medische als directieposities bij o.a. Pharmacia, Pfizer, Ferring en Roche.

Met TwinPharma willen we een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland door het verkrijgbaar maken van geneesmiddelen die tot dusver niet in de Benelux beschikbaar waren. De scope is breder, want met een partner in Scandinavië kunnen we zelfs een significant deel van Noordwest Europa voorzien van innovatieve geneesmiddelen.

Daarnaast willen we farmaceutische ondernemingen (in binnen- en buitenland, groot of klein) ondersteunen bij het versterken van hun merken en zo een meetbare bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen. Dat doen we op interim- en adviesbasis.

Hepatect CP

Hepatect CP bevat hoofdzakelijk IgG met een specifiek hoog gehalte aan antistoffen tegen het hepatitis B virus oppervlakteantigeen.

hepatec

Megalotect 100 E/ml

Megalotect 100 E/ml is een immunoglobulinepreparaat van plasma van donoren met een hoge antilichaamtiter tegen het cytomegalovirus.

megalotect

Zutectra

Preventie van her-infectie met het hepatitis B-virus bij HBsAg- en HBV-DNA-negatieve volwassen patiënten ten minste één week na levertransplantatie bij door hepatitis B veroorzaakt leverfalen.

zutectra

Fenylefrine /
Phenylephrine

Behandeling van hypotensie tijdens spinale, epidurale en algehele anesthesie / traitement de l’hypotension au cours de l’anesthésie rachidienne, péridurale et générale.

fenylefrine